Ziggo Mail, wat is het en wat zijn de mogelijkheden

Bij Ziggo hebben ze een mail dienst genaamd Ziggo Mail, deze dienst is de webmail van Ziggo waarmee je een heleboel kunt doen en het aller handigste is dat je met deze dienst altijd en overal je e-mails kan lezen. Als je een internet abonnement bij de provider afsluit, krijg je er automatisch een Ziggo Mail pakket erbij. Je kunt dan grote bestanden makkelijk opslaan, want er is 15 GB opslagruimte bij.

Tevens biedt het je de mogelijkheid tot directe connectie met Facebook, LinkedIn en of Twitter. Het inloggen bij is snel, makkelijk en eenvoudig. Je hebt daarvoor je email adres nodig en het daarbij behorende wachtwoord nodig.

Wat zijn de mogelijkheden die Ziggo Mail aanbiedt?

Ziggo Mail is ten eerste bijzonder handig en netjes onderverdeeld in de verschillende onderdelen: Overzicht, E-mail, Taken, Drive, Adresboek en Agenda. Op deze manier is alle info op dezelfde plaats. Met Ziggo mail zijn er een aantal handige functies die meekomen, denk dan aan bijvoorbeeld:
Aangemeld blijven: Door deze functie hoef je niet elke keer in te loggen en blijf je aangemeld. Dit is lekker handig en geeft je de vrijheid om steeds opnieuw te hoeven uit loggen. Let wel erop dat je bij het kiezen voor deze instelling de instelling automatisch afmelden uitzet. Anders zal de applicatie je toch elke keer automatisch afmelden en dat is niet de bedoeling natuurlijk.

Snel en gemakkelijk e-mails versturen naar een of meerdere mensen in je adressen boek. Uiterst gebruiksvriendelijk en al je e-mails zijn gewoon op 1 plaats.

Bij Ziggo Mail is er goed nagedacht over spam en hoe je ermee om moet gaan, daarom hebben ze slim met spam omgaan bedacht. Ongewenste email verwijder je met 1 druk op de knop.

Je kunt snel en gemakkelijk in 1 oogopslag al het nieuws uit je sociale netwerken zien.

Tevens kun je ook andere e-mailadressen koppelen en bestanden snel en makkelijk opslaan en delen.

Tot slot kan je ook een e-mailadres blokkeren , zo ontvang je minder spam.

Je ziet dat je veel kunt doen met Ziggo Mail. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en probeer het uit.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *